Calmar Stadshotell

Address: Stortorget 14, 392 32 Kalmar  show map
Location: Kalmar
Guest score: 97% (37 of 38 recommend) (8 reviews)

Guest score: 97%

(37 of 38recommend)
Overall opinion 4.5 of 5
Hotel condition 4.4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4.5 of 5
Cleaning 4.4 of 5
Value for money 4.4 of 5
Service 4.4 of 5
Breakfast 4.5 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-8 of 8)

Mat

Recommended by Ch, Sweden (Sweden Thu 07 Jun 2018)
“Mycket god mat ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Allt var så bra👍O mycket trevlig person...

Recommended by Thobias , Sweden (Sweden Mon 11 Dec 2017)
“Allt var så bra👍O mycket trevlig personal”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Vi har varit ett sällskap på 8 personer ...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 27 Nov 2016)
“Vi har varit ett sällskap på 8 personer med fyra rum. 2 av rummen mycket bra 2 mindre bra ett var behov av renovering. Varma rum.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Hotellvistelsen

Recommended by Berta J, Sweden (Sweden Sun 21 Feb 2016)
“Mycket trevligt bemötande, fräscha rum och en formidabel frukost.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Små anmärkningar

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 04 Nov 2015)
“Belysningen var inte tillfredsställande då taklampa saknades. Upphängningskrokar i badrummet fanns inte. ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 0 of 0
Cleaning 0 of 0
Value for money 0 of 0
Service 0 of 0
Breakfast 0 of 0

Nära till allt

Recommended by Stockholmaren, Sweden (Sweden Tue 03 Nov 2015)
“Centralt läge, men ändå ganska lugnt. Partyställena ligger en bit ifrån Stortorget, pub med mat finns på hotellet. Fick rymligt dubbelrum med soffa och skrivbord. Charmen med gamla hotell är att alla rum inte ser likadana ut, man kan ha tur. Frukosten helt OK, synd bara att äggröran inte håller måttet nu för tiden. Ena dagen var den OK, nästa var det äggstanning på pulver.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 3 of 5

Sämst i år

Not recommended by Van resenär., Sweden (Sweden Sat 05 Sep 2015)
“Luktade illa i badrum, Smutsigt i fönster och på väggar, soffbord och skrivbord hade många märken av gamla blöta glas. Restaurangen hade smutsiga soffor och stolar ingen brydde sig om oss. fungerade mest som ölhak för studenter. Vi åt ute båda kvällarna. Frukosten var betydligt sämre än våra tidigare hotell i år. T.ex trasiga och kalla ägg, gammal juice, osten var torr och vitt bröd utan fiber ville man inte servera för att ingen ville ha det sa personalen, man hade inte ens rostbröd framme. Vi vet att det fanns småfranska tidigare på morgonen och det vita brödet tog slut först. Vi besökte frukosten 08,30 båda dagarna. Hotellet är charmigt och har potential att växa betydligt. Ett tips är att besöka stadshotellet i Västervik, där finns mycket att lära. Jag och min fru bor på många hotell varje år i Sverige och utomlands och vi har att jämföra med.”
Calmar Stadshotell replies (Mon 07 Sep 2015)
Tack för din återkoppling gällande din vistelse! Det är väldigt tråkigt att läsa dina kommentarer, men också väldigt viktigt för oss i vårt fortsatta arbete för förbättring på hotellet. Vi skulle gärna se att ni kontaktar oss, då vi gärna vill visa er att vi kan leverera bättre vistelser hos oss än detta. Tacksam för er återkoppling till oss på: calmarstadshotell@profilhotels.se Vänliga hälsningar, Karin Froms-Andersson Calmar Stadshotell
Overall opinion 3 of 5
Hotel condition 2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 2 of 5
Service 2 of 5
Breakfast 2 of 5

Frukosten

Recommended by Katarina Wiström, Sweden (Sweden Sun 19 Jul 2015)
“Frukosten var mycket god och det fanns mycket att välja på. Men blev långa köer vid frukostbuffen pga dålig planering. Plockades inte bort från borden regelbundet. Behövde säkert ha varit mer personal.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Nearby

Train station
  • Central station 0.5 km
Tourist information
  • Kalmar Tourist information 1 km
Sight
  • Old town 1 km
  • Krusenstiernska house 1 km
  • Kalmar marin museum 0.3 km
  • Kalmar county museum 0.2 km
  • Kalmar Cathedral 0.1 km
  • Kalmar castle 1 km
  • Kalmar art museum 1 km
  • Bridge to Öland 2 km
Golf course
  • Kalmar golf course 6 km
City centre
  • City center 0.3 km
Bus station
  • Central station 0.5 km
Arena or meeting point
  • Sports arena Kalmar FF 4 km
Airport
  • Smaland Airport (Växjö) 104 km
  • Kalmar Airport 5 km
*Distance on map is a straight line

Customer service

Nordic Travel, Smålands official organizer, is responsible for the booking.

Book with us

  • Official online booking
  • Wide range of accommodations
  • Local knowledge
  • No booking fee
  • Certified E-commerce

Customer service

Nordic Travel, Smålands official organizer, is responsible for the booking.

Book with us

  • Official online booking
  • Wide range of accommodations
  • Local knowledge
  • No booking fee
  • Certified E-commerce