Slottshotellet

Address: Slottsvägen 7, 39233 Kalmar  show map
Location: Kalmar
Guest score: 95% (58 of 61 recommend) (15 reviews)

Guest score: 95%

(58 of 61recommend)
Overall opinion 4.5 of 5
Hotel condition 4.1 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4.1 of 5
Cleaning 4.5 of 5
Value for money 4.4 of 5
Service 4.4 of 5
Breakfast 4.4 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 15)

Överträffar förväntningarna

Recommended by Lindemor, Sweden (Sweden Sun 17 Jun 2018)
“Valde med låga förväntningar hotellets lågprisalternativ och blev mycket glatt överraskade. Enkelt men stilrent. Rent och fräscht. Bekvämt och hemtrevligt. Fin trädgård på baksidan. Gamla kyrkogårdens lummiga grönska inpå. Tyst och fritt från trafikbuller trots det centrala läget. Tillgång till hotellets fina innergård för måltiderna. Blommande klätterrosor och pioner. Mycket trevlig och vänlig personal i matsalen. Ingenting att anmärka på.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Slottshotellet lågpris

Recommended by Falken, Sweden (Sweden Fri 26 Jan 2018)
“Söker jobb i Kalmar och har haft hotellrum en natt. Kom tidigt på dagen och kunde lätt lämna en väska i deras bagagerum för att sedan återkomma senare på dagen för att checka in. I priset ingick både kvällsmat och frukost. Hotellrummet var rymligt och nyrenoverat. Jättebra vistelse. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Det drog från fönstret och i badrummet ...

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 09 Jan 2018)
“Det drog från fönstret och i badrummet var det trångt. Det fanns värmeljus i lobbyn men de tändes inte. ”
Overall opinion 3 of 5
Hotel condition 2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 4 of 5

Hotellmys i mörka januari.

Recommended by Kicki, Sweden (Sweden Mon 08 Jan 2018)
“Vi är helnöjda med det lilla mysiga Kalmar slotts hotellet nära centrum. Vi åter kommer gärna nästa år för att shoppa, äta gott och gå på nån bra bio!! Billigt paket pris,inga köer under frukost o kvälls buffen...”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Mysigt hotell

Recommended by Helen , Sweden (Sweden Sun 17 Dec 2017)
“Ett jättemysigt hotell i vacker miljö med fina byggnader. Närma tågstationen också. Otroligt bra kvällsbuffe. Det var ett stort plus så man slapp jaga bord på stan.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 5 of 5

Slottsmys

Recommended by Thomas, Sweden (Sweden Thu 16 Nov 2017)
“Ombonat rent och trevligt på alla sätt. Bra frukost och kvällsmat. Trevlig och hjälpsam personal”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Hotel allgemein / Kostenloses Abendessen

Recommended by Sonja Fahrni Rieder, Switzerland (Switzerland Sat 21 Oct 2017)
“Wir haben uns sehr wohl gefühlt im Schlosshotel. Das kostenlose kleine Abendessen war ein tolles Extra und hat sehr gut geschmeckt. Mangel: Die Lüftung in den Badezimmer funktionierte nicht ausreichend oder gar nicht. Zum Teil war es schwierig die Fenster in den Zimmern zu öffnen und schliessen”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Trivsamt hotell

Recommended by Georg, Sweden (Sweden Thu 08 Dec 2016)
“Slottshotelllet är mycket trevligt, bra läge och gemytligt i sitt lilla format. Vackra korridorer och salonger. Omgivningarna med hamnen och slottet är ett stort plus. Enkelrummet på tredje våningen var litet men inte trångt. Badrummet var bra. Frukostmatsalen var helt ok. Likaså frukostmaten.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Alltid trevligt att komma till Slottshotellet

Recommended by Olof, Sweden (Sweden Mon 05 Dec 2016)
“Rummen är olika men normalt helt ok. Den här gången fick jag ett stort rum men toalett/dusch var i minsta laget, svårt att lägga ifrån sig necessären. Detta uppvägs av att hotellet har stor charm och alltid mycket vänlig/trevlig personal. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Kvällsmaten var mycket bra

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Sat 26 Nov 2016)
“Kvällsmaten var mycket bra”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Map

Train station
  • Central station 0.4 km
Tourist information
  • Kalmar Tourist information 0.5 km
Sight
  • Old town 0.2 km
  • Krusenstiernska house 1 km
  • Kalmar marin museum 1 km
  • Kalmar county museum 1 km
  • Kalmar Cathedral 1 km
  • Kalmar castle 0.3 km
  • Kalmar art museum 0.1 km
  • Bridge to Öland 3 km
Golf course
  • Kalmar golf course 6 km
City centre
  • City center 1 km
Bus station
  • Central station 0.4 km
Arena or meeting point
  • Sports arena Kalmar FF 4 km
Airport
  • Smaland Airport (Växjö) 103 km
  • Kalmar Airport 4 km
*Distance on map is a straight line

Customer service

Nordic Travel, Smålands official organizer, is responsible for the booking.

Book with us

  • Official online booking
  • Wide range of accommodations
  • Local knowledge
  • No booking fee
  • Certified E-commerce

Customer service

Nordic Travel, Smålands official organizer, is responsible for the booking.

Book with us

  • Official online booking
  • Wide range of accommodations
  • Local knowledge
  • No booking fee
  • Certified E-commerce