Slottshotellet

Adress: Slottsvägen 7, 39233 Kalmar  visa karta
Område: Kalmar
Gästbetyg: 95% (58 av 61 rekommenderar) (15 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(58 av 61rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Standard på hotellet/rummet 4,1 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4,1 av 5
Städning 4,5 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Service 4,4 av 5
Frukost 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 15)

Överträffar förväntningarna

Rekommenderad av Lindemor, Sverige (Sverige sön 17 jun 2018)
“Valde med låga förväntningar hotellets lågprisalternativ och blev mycket glatt överraskade. Enkelt men stilrent. Rent och fräscht. Bekvämt och hemtrevligt. Fin trädgård på baksidan. Gamla kyrkogårdens lummiga grönska inpå. Tyst och fritt från trafikbuller trots det centrala läget. Tillgång till hotellets fina innergård för måltiderna. Blommande klätterrosor och pioner. Mycket trevlig och vänlig personal i matsalen. Ingenting att anmärka på.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Slottshotellet lågpris

Rekommenderad av Falken, Sverige (Sverige fre 26 jan 2018)
“Söker jobb i Kalmar och har haft hotellrum en natt. Kom tidigt på dagen och kunde lätt lämna en väska i deras bagagerum för att sedan återkomma senare på dagen för att checka in. I priset ingick både kvällsmat och frukost. Hotellrummet var rymligt och nyrenoverat. Jättebra vistelse. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Det drog från fönstret och i badrummet ...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 09 jan 2018)
“Det drog från fönstret och i badrummet var det trångt. Det fanns värmeljus i lobbyn men de tändes inte. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Standard på hotellet/rummet 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 3 av 5
Frukost 4 av 5

Hotellmys i mörka januari.

Rekommenderad av Kicki, Sverige (Sverige mån 08 jan 2018)
“Vi är helnöjda med det lilla mysiga Kalmar slotts hotellet nära centrum. Vi åter kommer gärna nästa år för att shoppa, äta gott och gå på nån bra bio!! Billigt paket pris,inga köer under frukost o kvälls buffen...”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Mysigt hotell

Rekommenderad av Helen , Sverige (Sverige sön 17 dec 2017)
“Ett jättemysigt hotell i vacker miljö med fina byggnader. Närma tågstationen också. Otroligt bra kvällsbuffe. Det var ett stort plus så man slapp jaga bord på stan.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 4 av 5
Frukost 5 av 5

Slottsmys

Rekommenderad av Thomas, Sverige (Sverige tor 16 nov 2017)
“Ombonat rent och trevligt på alla sätt. Bra frukost och kvällsmat. Trevlig och hjälpsam personal”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Hotel allgemein / Kostenloses Abendessen

Rekommenderad av Sonja Fahrni Rieder, Schweiz (Schweiz lör 21 okt 2017)
“Wir haben uns sehr wohl gefühlt im Schlosshotel. Das kostenlose kleine Abendessen war ein tolles Extra und hat sehr gut geschmeckt. Mangel: Die Lüftung in den Badezimmer funktionierte nicht ausreichend oder gar nicht. Zum Teil war es schwierig die Fenster in den Zimmern zu öffnen und schliessen”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Trivsamt hotell

Rekommenderad av Georg, Sverige (Sverige tor 08 dec 2016)
“Slottshotelllet är mycket trevligt, bra läge och gemytligt i sitt lilla format. Vackra korridorer och salonger. Omgivningarna med hamnen och slottet är ett stort plus. Enkelrummet på tredje våningen var litet men inte trångt. Badrummet var bra. Frukostmatsalen var helt ok. Likaså frukostmaten.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Alltid trevligt att komma till Slottshotellet

Rekommenderad av Olof, Sverige (Sverige mån 05 dec 2016)
“Rummen är olika men normalt helt ok. Den här gången fick jag ett stort rum men toalett/dusch var i minsta laget, svårt att lägga ifrån sig necessären. Detta uppvägs av att hotellet har stor charm och alltid mycket vänlig/trevlig personal. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Kvällsmaten var mycket bra

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 26 nov 2016)
“Kvällsmaten var mycket bra”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

I närheten av

Tågstation
  • Centralstationen 0,4 km
Turistinformation
  • Kalmar turistbyrå 0,5 km
Sevärdhet
  • Ölandsbron 3 km
  • Krusenstiernska gården 1 km
  • Kalmar slott 0,3 km
  • Kalmar sjöfartsmuseum 1 km
  • Kalmar läns museum 1 km
  • Kalmar konstmuseum 0,1 km
  • Kalmar domkyrka 1 km
  • Gamla stan 0,2 km
Golfbana
  • Kalmar golfklubb 6 km
Flygplats
  • Småland Airport (Växjö) 103 km
  • Kalmar Airport 4 km
Centrum
  • Centrum 1 km
Busstation
  • Centralstationen 0,4 km
Arena eller träffpunkt
  • Guldfågeln Arena (Kalmar FF) 4 km
*Angivet avstånd är fågelvägen

Kundservice

Kalmar Turistcenter

För bokning och personlig service, kontakta oss.

Bokningsvillkor

Nordic Travel, Smålands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.

När det gäller bokning av evenemang kan även andra arrangörer förekomma.

Kundservice

Kalmar Turistcenter

För bokning och personlig service, kontakta oss.

Bokningsvillkor

Nordic Travel, Smålands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.

När det gäller bokning av evenemang kan även andra arrangörer förekomma.